Zeilen vanuit Harlingen

Harlingen verrast! Dit ruim 750 jaar oude stadje heeft genoeg cafés, restaurants, winkels en bezienswaardigheden om een middag of een avond door te brengen.

Ook op cultureel gebied kom je in Harlingen niet te kort.
In het Hannemahuis kun je bijvoorbeeld alles te weten komen over de boeiende historie van de Harlinger scheepvaart en zelfs een digitale zwerftocht maken door deze prachtige havenstad. En het beste aan Harlingen…de immer bruisende haven, van waaruit je de meest fantastische zeiltochten kunt maken!

Zeilen op de Waddenzee

Vanuit Harlingen zeil je zo de Waddenzee op.
Werelderfgoed Waddenzee is een uiterst indrukwekkend natuurgebied en niets is zo mooi om dat te ervaren vanaf een schip. Niets dan water, wind en het geluid van brekende golven. Misschien enkel nog een clubje zeehonden op een zandbank of een nieuwsgierige zeemeeuw in het topje van de mast.
Naar welk eiland wil jij? Schiermonnikoog? Ameland, Terschelling, Texel of liever Vlieland? Zeilen op de Waddenzee is ook voor ervaren zeilers nog altijd een uitdaging; rekening houden met de getijden en zeilen op de stroom geeft zeilen een extra dimensie!

Ontdek het IJsselmeer

Twee vliegen in één klap; bij een zeiltocht naar het IJsselmeer pik je direct een doorsteek door de sluizen van de Afsluitdijk mee. Altijd leuk om mee te maken!
Breng vervolgens een bezoek brengen aan het gezellige Medemblik, Hoorn of Enkhuizen. Of wat dacht je van een trip naar Lelystad, om daar een flinke slag te slaan bij kleding outlet Batavia Land of de beroemde Bataviawerf te bezichtigen?
De crew tipt je graag de beste spots op en aan het IJsselmeer.

We love Friesland!

Het waterrijke landschap, de uitgestrekte landerijen en eindeloze vergezichten…in Friesland ben je even helemaal weg van de wereld.
Samen met de schipper teken je de zeilroute uit en verklapt hij je bovendien de mooiste plekken en bezienswaardigheden van Friesland.
Je kunt er ook voor kiezen om de Friese kanalen en meren te bevaren of zelfs naar de Duitse Waddeneilanden te zeilen!

Kapitein Joost houdt wel van een uitdaging, dus stuur hem gerust een bericht!

Contactgegevens

Geeuwkade 9, 8651 AA IJlst
Tel: 0515 - 53 14 85
Fax: 0515 - 53 26 30

Neem contact op