Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje op de Waddenzee…altijd een goed idee!

Een bedrijfsuitje zeilen op een schip is voor het hele team een fantastische ervaring, want om een schip met zo’n 400 m2 zeil daadwerkelijk te laten zeilen, moet er hard gewerkt worden. Door het hele team! Dus ook door die ene collega die altijd het hoogste woord heeft. En die van Administratie die alles altijd zo goed weet.
Zouden zij op een schip ook de touwtjes in handen hebben, of hangen ze groen en geel over de reling?

Zeilen of in de haven blijven?

De afgelopen jaren hebben er heel wat teams en bedrijven gebruik gemaakt van de schepen van Kapitein Joost. Er werd vergaderd, gepresenteerd, getraind, gevierd, gewerkt en vooral heel veel gelachen.

Voor teams met een zwakke maag en bibber knieën kan het schip aan wal blijven liggen, maar het allermooiste is om samen te gaan zeilen.

Teambuilding zeilen

Samen zeilen betekent samen hard werken.
Voor vertrek moeten de trossen los en de zeilen moeten worden gehesen. Dat lukt niet als er twee mensen hun stinkende best doen en de rest maar wat toekijkt.
Iedereen moet aan het werk!

Eenmaal op zee is er uiteraard meer tijd om te relaxen.
Vanwege de beperkte ruimte op een schip ontstaat er al snel een ongedwongen sfeer en goede gesprekken volgen. Samen zeilen is een ideale manier om de individuele leden van het team dichter bij elkaar te brengen.

Gelukkig begrijpt Kapitein Joost dat je er misschien niet aan moet denken om zo lang met je collega’s op de vierkante centimeter te zitten.
Daarom zijn er plenty mogelijkheden om tussentijds de benen te strekken in bijvoorbeeld Harlingen, Kornwerderzand of op één van de Waddeneilanden.
Kapitein Joost geeft je graag meer informatie over de mogelijkheden ter plekke.

Bedrijfsuitje zeilen: wedstrijdje doen?

Een team dat van competitie houdt?
Even lekker stoken tussen de afdelingen?
Vanaf 20 personen is het namelijk mogelijk om een zeilwedstrijd te houden.
Iedereen moet in de actiemodus en gebroederlijk de koers bepalen, navigeren, de zeilen trimmen en manoeuvres maken.

Om als eerste over de finish te zeilen, moeten de teamleden goed gebruik maken van het aanwezige talent en collega’s zullen elkaar (en misschien zichzelf) versteld doen staan!

De avonturen van Kapitein Joost zijn volledig en divers. Staat uw arrangement of specifieke wens niet in ons rijtje? Aarzel niet maar neem contact op.

Boek nu of vraag meer informatie aan

Activiteiten

Voor ieder wat wils

Onze activiteiten zijn spannend, vernieuwend en gezellig. Waar wacht je nog op? Plan een activiteit en beleef een dag zoals je die nog nooit beleefd hebt.

Joost vertelt

No public Twitter messages.