Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje op de Waddenzee, altijd een goed idee!

Een bedrijfsuitje zeilen op een schip is voor het hele team een fantastische ervaring, want om een schip met zo’n 400 m2 zeil daadwerkelijk te laten zeilen, moet er hard gewerkt worden. Door het hele team. Dus ook door die ene collega die altijd de kantjes ervan af loopt… En je collega die alles altijd zo goed weet, zou die op een schip ook de touwtjes in handen hebben, of hangt hij groen en geel over de reling?

Zeilen of in de haven blijven?

De afgelopen jaren hebben er heel wat bedrijven gebruik gemaakt van de schepen van Kapitein Joost. Er werd vergaderd, gepresenteerd, getraind, gevierd, gewerkt en vooral veel gelachen. Voor teams met een zwakke maag en bibber knieën kan het schip aan de wal blijven liggen, maar het allermooiste is om samen te gaan zeilen.

Teambuilding zeilen

Samen zeilen betekent samen hard werken. Voor vertrek moeten de trossen los en de zeilen moeten worden gehesen. Dat lukt niet als er twee mensen hun best doen en de rest toekijkt. Iedereen moet aan het werk! Eenmaal op zee is er meer tijd om te genieten. Vanwege de beperkte ruimte op een schip, ontstaan er al snel gesprekken waarvoor op het werk geen tijd is. Samen zeilen is een ideale manier om de individuele leden van het team dichter bij elkaar te brengen.

De hele dag met je team op stap? Misschien moet je er niet aan denken om zo lang met je collega’s op een schip te zitten. Gelukkig begrijpt kapitein Joost dat best en daarom zijn er mogelijkheden om tussentijds een uitstapje te maken in Harlingen, bij Kornwerderzand of op één van de Waddeneilanden. Kapitein Joost geeft je graag meer informatie over de mogelijkheden ter plekke.

Bedrijfsuitje zeilen: Wedstrijdje doen?

Een team dat van competitie houdt? Vanaf 20 mensen is het ook mogelijk om een zeilwedstrijd te houden. Ook erg geschikt voor teams die wat meer geactiveerd moeten worden, overigens. Iedereen moet in de actiemodus: koers bepalen, navigeren, de zeilen trimmen, manoeuvres maken, welk team is het snelste? De teamleden moeten hierbij goed gebruik maken van het aanwezige talent en collega’s zullen elkaar (en misschien zichzelf) verteld doen staan!

De avonturen van Kapitein Joost zijn volledig en divers. Staat uw arrangement of specifieke wens niet in ons rijtje? Aarzel niet maar neem contact op.

Boek nu of vraag meer informatie aan

Activiteiten

Voor ieder wat wils

Onze activiteiten zijn spannend, vernieuwend en gezellig. Waar wacht je nog op? Plan een activiteit en beleef een dag zoals je die nog nooit beleefd hebt.

Joost vertelt

No public Twitter messages.