Zeilen in friesland

Zeilen in Friesland is altijd leuk! Eigenlijk is dat ook niet zo gek, want deze provincie heeft ontzettend veel te bieden.

Ook voor de Friezen zelf is er overigens nog genoeg te zien en te beleven in hun eigen (Fries)land!

Zeilen op de Friese Meren

Friesland staat bekend om haar talloze meren en kanalen, waarvan het Sneekermeer veruit de bekendste is.
Zeilen over de Friese meren is zeker de moeite waard, want de rust en de ruimte die je dan ervaart zul je niet snel vergeten!
Heerlijk toch, samen met je vrienden of familie een dag of weekend tot rust komen op de Friese wateren? Als je tussendoor van het schip af wilt, legt Kapitein Joost desgewenst aan in een pittoresk dorpje. Want ook hiervan zijn er genoeg in Friesland en ze zijn allemaal leuk genoeg om een middagje te shoppen of lekker op een terras te zitten.

De Friese eilanden

De meeste Waddeneilanden behoren natuurlijk ook nog tot Friesland, dus ook daar neemt de kapitein je graag naartoe. Zeilen over de Wadden is een belevenis op zichzelf; het is optimaal genieten van de prachtige natuur om je heen.
Om de benen te strekken leg je aan in de haven van één van deze eilanden. Lekker met je vrienden of familie een uitgebreide strandwandeling maken en daarna weer warm worden in een gezellige strandtent! Voor liefhebbers van meer activiteit; vliegeren op het strand is een aanrader en wat dacht je anders van een middagje blokarten?

Mogelijkheden voor zeilen in Friesland

Kapitein Joost heeft een breed scala aan mogelijkheden voor een of meerdere dagen zeilen in Friesland, waarbij je een keus kan maken uit meer dan 35 traditionele zeilschepen.
In overleg met de crew stippel je zelf de gewenste route uit en ook de invulling van het programma ligt helemaal bij jou.
The best part? Tijdens een meerdaagse zeiltocht overnacht je natuurlijk geheel in stijl aan boord van het schip!

De kapitein staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden, stuur dus gerust een bericht.

Contactgegevens

Geeuwkade 9, 8651 AA IJlst
Tel: 0515 - 53 14 85
Fax: 0515 - 53 26 30

Neem contact op