Over Kapitein Joost

Ahoy bezoeker, maak kennis met Kapitein Joost!

Denk je erover om één van mijn schepen te huren? Een goede keuze. Ik maak het mijn gasten graag naar de zin en in overleg is er dan ook veel mogelijk. Misschien wil je een weekendje zeilen met je vrienden, misschien zoek je een unieke trouwlocatie, of een mooi, volledig verzorgd Oerol-arrangement. Het maakt niet uit , want samen komen we er uit!

Voor ieder wat wils

Ik heb een vloot van meer dan veertig schepen: klippers, tjalken, éénmasters, tweemasters, skûtsjes, en Lemster aken en het is nog nooit gebeurd dat iemand niet het schip van zijn keuze kon vinden. Mijn schepen zijn verschillend van grootte, variërend voor groepen van acht tot ruim zestig personen en ze zijn allemaal even luxe en comfortabel ingericht.

Ik ben altijd in voor iets bijzonders, dus als je op de website niet kunt vinden wat je zoekt, neem dan contact met me op. Dan denk ik graag met je mee om jouw wensen en ideeën mogelijk te maken. Hoe gek, bijzonder of uniek je wens ook is, met Kapitein Joost aan het roer kom je overal!

De avonturen van Kapitein Joost zijn volledig en divers. Staat uw arrangement of specifieke wens niet in ons rijtje? Aarzel niet maar neem contact op.

Boek nu of vraag meer informatie aan

Activiteiten

Voor ieder wat wils

Onze activiteiten zijn spannend, vernieuwend en gezellig. Waar wacht je nog op? Plan een activiteit en beleef een dag zoals je die nog nooit beleefd hebt.

Joost vertelt

No public Twitter messages.