Teambuilding op de Waddenzee

Kan jouw team wel een oppeppertje gebruiken? Heb je veel nieuwe collega’s die nog niet zo ‘in de groep’ zitten?

Wil je met je team een nieuwe bedrijfsstrategie bedenken, of heeft jouw team na een periode van hard werken wel een beloning verdiend? Dan is een teamdag op de Waddenzee een uitstekend idee!

Teambuilding aan boord

Je huurt een schip van Kapitein Joost met een schipper en een matroos, maar dat wil niet zeggen dat er verder niets meer hoeft te gebeuren. Voor vertrek moeten de trossen los en de zeilen moeten worden gehesen. En geloof Kapitein Joost: 400m2 zeil hijs je niet in je eentje omhoog! Er zal dus door het hele team gewerkt moeten worden en de ervaring leert dat dit goed is voor de onderlinge band. Het werk kan desgewenst ook uitgebreid worden tot de keuken; deze is, volledig ingericht, aan boord van onze schepen en je kan dus zelf met je team een maaltijd bereiden. Maar je kunt je tijd ook besteden aan vergaderen, brainstormen en presenteren en in dat geval kan kapitein Joost de volledige catering verzorgen.

Zeilwedstrijd

Een team dat van competitie houdt? Vanaf 20 mensen is het ook mogelijk om een zeilwedstrijd te houden. Ook erg geschikt voor teams die wat meer geactiveerd moeten worden, overigens. Iedereen moet in de actiemodus: koers bepalen, navigeren, de zeilen trimmen, manoeuvres maken, welk team is het snelste? De teamleden moeten hierbij goed gebruik maken van het aanwezige talent en collega’s zullen elkaar (en misschien zichzelf) verteld doen staan!

Aanleggen op een eiland

Als je niet de hele dag met je team op het schip wilt doorbrengen, kan je er ook voor kiezen om tussentijds aan te leggen bij één van de Waddeneilanden. Je kunt hier een strandwandeling maken, blokarten, vliegeren, fietsen of, bij goed weer natuurlijk, zwemmen in de zee.

Kortom, aan boord van de schepen van Kapitein Joost zijn mogelijkheden genoeg! In overleg bepaal je zelf waarheen je vaart en of je nog ergens wilt aanleggen of niet. Je kunt ook zelf aangeven hoe actief de teamleden zullen deelnemen aan de activiteiten op het schip. Komt jullie team om een dag te vergaderen, dan zullen de schipper en de matroos zelf het schip zeilen. Kom je voor een dag teambuilding, dan kan het leuk, nuttig en leerzaam zijn om je teamleden te laten meewerken. Kies zelf maar!

Contactgegevens

Geeuwkade 9, 8651 AA IJlst
Tel: 0515 - 53 14 85
Fax: 0515 - 53 26 30

Neem contact op