Familiedag zeilen

Zeilen met je familie op de Waddenzee of het IJsselmeer

Een dag met het gezin of met de familie zeilen op het water, staat garant voor gezelligheid en veel plezier. Samen de zeilen hijsen, opa aan het roer, tante Willy gaat met appeltaart rond en oom Joop drinkt zijn borreltje. Ondertussen komen alle familieverhalen weer op tafel. Je hebt ze al zo vaak gehoord, maar wat geeft het…De zon schittert in het water, de hele familie geniet van het uitzicht en van deze gezellige dag samen.

Familiedag zeilen, maar geen zeilervaring?

Ook als er niemand van de familie zeilervaring heeft, kun je bij Kapitein Joost een schip huren. De schepen worden namelijk verhuurd met een schipper en een matroos. Samen met jou en je familie maken zij er een fantastische dag van. Samen bepalen jullie waarheen de reis van die dag gaat. Zo is het mogelijk om naar een Waddeneiland te zeilen, naar Workum, Grou of naar één van de stadjes rond het IJsselmeer. Onderweg heb je de mogelijkheid om de fijne kneepjes van het zeilen te leren.

Catering of zelf boodschappen doen?

Aan boord van al onze schepen is een keuken, met een gasfornuis, een koelkast en genoeg borden, glazen en bestek, dus de inwendige mens hoeft tijdens deze dag niet overgeslagen te worden! Familieruzies over de aan te schaffen boodschappen kun je vermijden door bij onze leverancier de boodschappen te bestellen. Ze worden dan aan boord geleverd en je betaalt de rekening ter plekke. En mocht de appeltaart van tante Willy niet zo lekker zijn als zij denkt, catering voor de hele dag is ook mogelijk! Kapitein Joost geeft je hier graag meer informatie over.

Schepen voor grote en kleine families

De grootte van je familie doet er niet toe, want wij hebben schepen voor zeven personen, maar ook voor zestig personen. ’s Ochtends om 9.30 uur varen de schepen uit en om 17.30 uur zijn jullie veilig en wel weer in de haven. Heb je een hele leuke familie en vind je één dag te kort? Dan kun je er ook voor kiezen om het schip een paar dagen langer te huren. Overnachten op het schip is mogelijk.

Schoonmaak

Aan het einde van de dag heeft Kapitein Joost nog een leuke familiebezigheid voor jullie. Het schip moet worden schoongemaakt. Zie je het niet zitten om dat zelf te doen? Je mag het ook laten doen, maar dan gelden de onderstaande tarieven:

  • Schepen tot 28 personen dagtochtaccommodatie € 70,-
  • Schepen tot 35 personen dagtochtaccommodatie € 90,-
  • Schepen vanaf 35 personen en meer € 100,-

De avonturen van Kapitein Joost zijn volledig en divers. Staat uw arrangement of specifieke wens niet in ons rijtje? Aarzel niet maar neem contact op.

Boek nu of vraag meer informatie aan

Activiteiten

Voor ieder wat wils

Onze activiteiten zijn spannend, vernieuwend en gezellig. Waar wacht je nog op? Plan een activiteit en beleef een dag zoals je die nog nooit beleefd hebt.

Joost vertelt

No public Twitter messages.