Oerol Terschelling

Vanaf 14 tot en met 23 juni 2019 staat Terschelling weer tien dagen op z’n kop

Muziek, theater, héél veel gezelligheid en duizenden mensen die genieten van een fantastisch feest met een unieke sfeer…dat is Oerol.

Weten waar iedereen het over heeft?
Kapitein Joost heeft het ideale arrangement samengesteld, waarbij je overtocht en slaapplaats in een klap hebt geregeld!

Oerol moet je meemaken

Oerol betekent in het plaatselijke dialect ‘overal’, en stamt af van een oude gewoonte. Wanneer vroeger het voorjaar aanbrak en het vee weer kon grazen op de weiden, dan liepen de beesten ‘oerol’.
De podia en kunstenaars zijn verspreid over het hele eiland…ook zij zijn dus oerol!
Het festival trekt inmiddels jaarlijks meer dan 50.000 bezoekers naar het eiland en is daarmee het grootste openluchtfestival van Europa waar mensen van heinde en ver voor naar Friesland afreizen.

En geef ze eens ongelijk.
Oerol is simpelweg niet te evenaren!

Individuele festivalgangers

Oerol weekend Suydersee
14 t/m 16 juni 2019
Vrijdag om 16:00 uur stap je aan boord bij de imposante klipper Suydersee en onderweg naar Terschelling komt er een heuse scheepsmaaltijd op tafel. Bij het eiland aangekomen loop je zo het festivalterrein op en bij terugkomst op het schip kruip je lekker onder de wol in een comfortabele scheepshut.
Zaterdagochtend word je prettig gewekt door de geuren van het ontbijt.
Daarna volgt wederom een dag vol spektakel en geniet je op eigen gelegenheid van lunch en diner op het festivalterrein of in een van de vele gezellige restaurants die Terschelling rijk is.
Na het ontbijt op zondag trekken we er weer op uit en wordt er ’s middags nog een smakelijke lunch geserveerd.
Tegen 16:00 uur varen we de haven van Harlingen binnen.

Kosten: € 205,00 per persoon

Oerol weekend Manna
21 t/m 23 juni 2019
Idem als het programma hierboven, echter dan op het stoere zeilschip Manna.

Kosten: € 205,00 per persoon

Groepsarrangement

Voor festivalgroepen heeft Kapitein Joost een speciaal arrangement samengesteld, inclusief diner op vrijdag, dagelijks ontbijt en lunch op de terugweg.
Jullie schepen dan vrijdag om 16:00 uur in en hijsen direct de zeilen voor de tocht naar Terschelling. Een scheepsmaaltijd volgt en de rest van de avond en zaterdag blijft het schip stilliggen, zodat jullie alle tijd hebben om je in het feestgedruis te storten en optimaal te genieten van het culturele feest op het eiland.
Op zondag zeilen jullie na het ontbijt weer terug naar Harlingen.
Onderweg tovert de kok een lekkere lunch uit de kombuis en tegen 16:00 komt de thuishaven in zicht.

Je betaalt voor dit weekend de normale kosten voor een weekend scheepshuur.
Wat je precies betaalt voor een schip, hangt af van de grootte van de groep, dus vraag Kapitein Joost naar de exacte tarieven.

Rondom Terschelling

Afhankelijk van de drukte rondom Terschelling, leggen we aan in de haven of gaan we bij het eiland voor anker. Er varen dan speciale taxibootjes die je, tegen een kleine vergoeding, van en naar het eiland brengen.

Stuur de kapitein gerust een mail voor meer informatie!

Contactgegevens

Geeuwkade 9, 8651 AA IJlst
Tel: 0515 - 53 14 85
Fax: 0515 - 53 26 30

Neem contact op