Oerol Terschelling

Vanaf 15 tot en met 24 juni 2012 staat Terschelling weer tien dagen volledig op zijn kop.

Muziek, theater, héél veel gezelligheid en duizenden mensen die genieten van dit fantastische feest, dat is Oerol! Wil jij daar dit jaar ook aan meedoen? Laat je dan verrassen door de arrangementen die Kapitein Joost hiervoor heeft samengesteld.

Groepsarrangement

Als je met een groep naar het Oerol-festival wilt, heeft Kapitein Joost een speciaal Oerol weekend-arragement samengesteld. Je scheept in op vrijdag om 16.30 uur, in Harlingen. Rond 17.00 vaar je dan naar Terschelling, waar je ’s avonds tussen 20.00 uur en 21.00 uur aankomt. De tijd van aankomst hangt af van het weer en de wind. Afhankelijk van de drukte in de haven, leggen we of in de haven aan, of we leggen het schip voor het eiland voor anker. Er varen dan speciale taxibootjes die je (tegen betaling) van en naar het eiland brengen.

De rest van de avond en zaterdag blijft het schip stilliggen, zodat je alle tijd hebt om je in het feestgedruis te storten en optimaal te genieten van het culturele spektakel op het eiland. Op zondag zeil je weer terug naar thuishaven Harlingen.

Je betaalt voor dit weekend de normale kosten voor een weekend scheepshuur. Geen extra Oerol-opslag, daar houdt Kapitein Joost niet van. Wat je precies betaalt voor een schip, hangt af van de grootte van de groep, dus vraag Kapitein Joost naar de exacte tarieven.

Individuele reizigers

Geen vrienden of familie die met je mee willen naar Oerol? Niet getreurd, Kapitein Joost heeft ook een mooie aanbieding voor mensen die niet in groepsverband Oerol willen bezoeken. Voor het weekend van 15 t/m 17 juni kun je inschepen op de Suydersee. Dit gezellige schip biedt ruimte aan maximaal 32 personen. Er is een volledig ingerichte keuken aan boord, evenals drie toiletten en drie douches en natuurlijk genoeg slaapplaatsen voor alle meevarende gasten. Aan boord van de Suydersee hoef je je niet te vervelen, want tijdens de overtocht naar Terschelling is er genoeg te zien en met zo’n 30 medepassagiers aan boord, heb je (als je wilt) genoeg aanspraak.

In het weekend van 22 t/m 24 juni kun je inschepen op de Mare Marieke. Een prachtig, snel zeilend schip, dat net als de Suydersee over alle benodigde faciliteiten beschikt.

De kosten voor een weekend zijn €185 per persoon. Dit betaal je voor de overtocht heen en terug, twee overnachtingen in een twee- of vierpersoons hut en twee keer een ontbijt aan boord. Voor lunch en diner moet je dus zelf zorgen, maar daar zijn op het eiland meer dan genoeg mogelijkheden voor!

Contactgegevens

Geeuwkade 9, 8651 AA IJlst
Tel: 0515 - 53 14 85
Fax: 0515 - 53 26 30

Neem contact op