Vrijgezellenfeest

Een topfeest op het water!

Wat is er mooier dan een vrijgezel tijdens een vrijgezellenfeest mee te nemen voor een dag zeilen op een traditioneel zeilschip?
Allerlei bizarre activiteiten te ondernemen voordat hij of zij als getrouwde man of vrouw door het leven gaat?

Vrijgezellenfeest zeilen:
Hoe leuk wil je het maken?

De vrijgezel compleet voor gek zetten staat natuurlijk voorop.
Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende karweitjes:

  • een opblaasbootje kopen bij een speelgoedwinkel en de vrijgezel hiermee het schip de haven uit laten roeien. Natuurlijk wel eerst zelf laten opblazen!
  • hem een matrozenpak of kamermeisjes-outfit het dek laten zwabberen
  • de vrijgezel de zwaarden laten hijsen (meestal zit er een elektrische motor op, maar die zetten we voor de gelegenheid natuurlijk uit)
  • of de vrijgezel met een karaoke-set op het dek zetten en hem luidkeels mee laten zingen met klappers van Jan Smit, ABBA etc.

Vier een heel weekend feest!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet één dag, maar een heel weekend feest te vieren. Onze schippers weten precies waar goede feestlocaties zijn en ze zeilen daar graag met jou en je vrienden naar toe.
In een weekend kun je vanuit Harlingen prima naar de Waddeneilanden zeilen, maar aanleggen in hip & happening steden zoals Sneek en Leeuwarden is ook een optie.
Overdag actief zeilen, ’s avonds op stap en daarna heerlijk je roes uitslapen op de zachte deining van het schip. Klinkt goed, toch?

Bier en barbecue

Bij een vrijgezellenfeestje hoort goed eten en Kapitein Joost serveert de beste hap!
Populair tijdens zeiltochten is de barbecue aan dek; voor vertrek zetten wij het vlees en de bijgerechten in koelboxen aan boord en vervolgens kan je op elk gewenst moment de barbecue ontsteken.
Uiteraard is een barbecue niet compleet zonder een koud glas bier.
En laten wij nou toevallig de mogelijkheid bieden een tap bij ons te huren…

Genoeg informatie? Tijd voor actie!

Enthousiast geworden?
Klik op de button “Boek nu” en je kunt het feest gelijk vastleggen.
Heb je nog andere vragen? Klik dan op “Vraag meer informatie aan”.

De avonturen van Kapitein Joost zijn volledig en divers. Staat uw arrangement of specifieke wens niet in ons rijtje? Aarzel niet maar neem contact op.

Boek nu of vraag meer informatie aan

Activiteiten

Voor ieder wat wils

Onze activiteiten zijn spannend, vernieuwend en gezellig. Waar wacht je nog op? Plan een activiteit en beleef een dag zoals je die nog nooit beleefd hebt.

Joost vertelt

No public Twitter messages.