Vrijgezellenfeest

Bezorg je vrijgezelle vriend(in) een topfeest!

Je wilt een vrijgezellenfeest organiseren waarover nog lang gesproken wordt? Een feest waarop iedereen het naar zijn zin heeft? Behalve de vrijgezel natuurlijk, want een vrijgezellenfeest is immers hét moment om je vrijgezelle vriend(in) in de meest gênante situaties te brengen die je bedenken kan. Kapitein Joost denkt graag met je mee, dus grijp je kans en organiseer nu jullie beste feest sinds tijden!

Vrijgezellenfeest zeilen:
Hoe leuk wil je het maken?

Wat dacht je van zingend zeilen over de Waddenzee? Met onze karaoke set aan dek kan dat! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de vrijgezel eens flink te laten werken. Aan boord van een schip is genoeg te doen en onze schippers geven graag het order om het dek te zwabberen of om de zeilen of de zwaarden te hijsen. Zelf een (nare) klus voor de gelukkige vrijgezel bedacht? In overleg met de schipper is veel mogelijk!

Vier een heel weekend feest!

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet één dag, maar een heel weekend feest te vieren. Onze schippers weten precies waar goede feestlocaties zijn en ze zeilen daar graag met jou en je vrienden naar toe. In een weekend kun je vanuit Harlingen prima naar de Waddeneilanden zeilen, maar aanleggen in Sneek, Leeuwarden of Grou is ook een optie. Overdag actief zeilen, ’s avonds op stap en daarna heerlijk slapen op de zachte deining van het schip. Klinkt goed, toch?

Maagvulling

Bij een goed feest hoort ook goed en lekker eten & drinken. Je kunt natuurlijk de vrijgezel de opdracht geven om voor alle genodigden het eten te verzorgen, of om hem/ haar ter plekke in de kombuis te laten kokkerellen. Maar als de vrijgezel niet zo’n goede kok is en zijn of haar eten voor jullie géén feest is, kunnen wij ook de catering verzorgen.

Genoeg informatie? Tijd voor actie!

Enthousiast geworden? Klik hieronder op de button ‘Boek nu’ en je kunt het feest gelijk vastleggen. Informatie over prijzen en beschikbaarheid vind je hier ook. Heb je nog andere vragen? Klik dan op ‘vraag meer informatie aan’.

De avonturen van Kapitein Joost zijn volledig en divers. Staat uw arrangement of specifieke wens niet in ons rijtje? Aarzel niet maar neem contact op.

Boek nu of vraag meer informatie aan

Activiteiten

Voor ieder wat wils

Onze activiteiten zijn spannend, vernieuwend en gezellig. Waar wacht je nog op? Plan een activiteit en beleef een dag zoals je die nog nooit beleefd hebt.

Joost vertelt

No public Twitter messages.