Familiedag op het IJsselmeer

Een gezellige dag met je familie doorbrengen op het IJsselmeer? Kapitein Joost zegt: ‘altijd doen!’

Er is niets meer ontspannend dan een dag doorbrengen op het water. Aan boord van en schip is altijd iets te doen en er is ook tijd genoeg voor ontspanning; een goed gesprek of leuke spelletjes met de kinderen.

Grote of kleine familie

Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein de familie is, want het kleinste zeilschip van kapitein Joost is voor zeven personen en op het grootste schip kunnen voor een dagtocht zestig personen inschepen. Bovendien zijn alle schepen voorzien van de nodige luxe én er zijn een schipper en een matroos aan boord. Je hoeft dus geen zeilervaring te hebben, om toch een heerlijke dag op het water te kunnen beleven.

Zelf koken of volledige catering

Als je het leuk vindt, kun je zelf de lunch verzorgen, want we hebben een volledig ingerichte keuken aan boord. Misschien vind je het teveel gedoe om zelf alle boodschappen mee te nemen? Dat geeft niets, want ze kunnen ook aan boord bezorgd worden óf je laat Kapitein Joost de volledige catering verzorgen. Een andere mogelijkheid is om in één van de stadjes rond het IJsselmeer aan te leggen en daar ’s middags te lunchen, te winkelen of een museum te bezoeken.

Een dagje zeilen begint rond 9.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Mooie tijden; ’s ochtends niet al te vroeg en ’s avonds weer op tijd thuis! Als je deze dag toch te kort vindt, is het natuurlijk altijd een mogelijkheid om het schip een dag langer te huren. Afhankelijk van je familie kan een zeilweekend ook heel leuk zijn!

Contactgegevens

Geeuwkade 9, 8651 AA IJlst
Tel: 0515 - 53 14 85
Fax: 0515 - 53 26 30

Neem contact op