Blokarten op Terschelling

Blokarten op Terschelling: snelheid, sensatie en avontuur. Kortom, spektakel!

De wind wappert door je haren en je voelt de spanning in je lijf (vooral in je armen, overigens). Je racet met een flinke gang over het strand van Terschelling. Met een beetje goede wind en een flinke dosis lef kun je met een blokart een topsnelheid van zo’n zestig kilometer per uur halen!

Spanning en avontuur

Kapitein Joost is zelf het liefste gewoon op het water, maar hij begrijpt wel dat niet iedereen die voorliefde deelt. Voor mensen die graag actief bezig zijn en houden van een beetje spanningen avontuur heeft hij een leuke activiteit bedacht bij het water: Blokarten op het strand van Terschelling.

Een fantastische ervaring

Je vaart met één van de schepen van Kapitein Joost naar Terschelling, om daar op het strand helemaal los te gaan! Blokarten is makkelijk te leren, dus dat hoeft je niet tegen te houden. Je kunt deze activiteit doen als onderdeel van een zeilweekend, maar ook als onderdeel van een dagje zeilen. Waar je ook voor kiest, het zal een fantastische ervaring zijn, die je samen met je vrienden, familie of collega’s kan delen!

Vraag aan Kapitein Joost meer informatie over de mogelijkheden.

 

Contactgegevens

Geeuwkade 9, 8651 AA IJlst
Tel: 0515 - 53 14 85
Fax: 0515 - 53 26 30

Neem contact op