Chillen op het IJsselmeer

Zeilen is een tamelijk actieve bezigheid.
Je bent lekker op het water, maar ook regelmatig flink in touw.

In tijden van stress, volle agenda’s en een druk leven op de sociale media, is het geen overbodige luxe om zo nu en dan te chillen.
Chillen op het IJsselmeer bijvoorbeeld!

Lekker relaxen

Ook Kapitein Joost heeft wel eens van die momenten dat hij weinig trek heeft in werken, echter heeft hij daar het volgende op bedacht; huur een schip met schipper en matroos, ga op het dek liggen en doe zo min mogelijk.
En boek je daar ook nog eens catering bij, dan heb je het helemaal goed voor elkaar.

Spelletje spelen?

Mocht het onverwachts toch ineens beginnen te kriebelen, vraag de schipper dan aan te leggen bij een leuk strandje of Waddeneiland. Daar aangekomen kun je er natuurlijk voor kiezen alsnog geen fluit uit te voeren en gewoon in het gras of duinen te gaan liggen, maar vergeet niet dat Kapitein Joost een heleboel ideeën voor leuke spelletjes, voor grote en kleine groepen, met of zonder kinderen weet!

Wat dacht je bijvoorbeeld van touwtrekken, beachvolleybal, verdedig de bezem, ballonnenbalans, plankbal of levend kegelen?
Waarschijnlijk heb je niet bij alle spelletjes een heel duidelijk beeld, maar Kapitein Joost legt de spelregels ter plekke graag uit. Ook schudt hij zo een heel arsenaal aan spelletjes voor op dek uit zijn mouw, dus in feite hoef je het schip niet eens af.

Catering

Lunch en hapjes gedurende de dag en vervolgens afsluiten met een uitgebreide barbecue an dek. Gecombineerd met een mobiele tap voor een vers getapt biertje, is het feest compleet!

Zeilen op het IJsselmeer

Na het lezen van bovenstaand arrangement, heb je ongetwijfeld  zin gekregen om een zeiltocht of zeilvakantie te boeken.
Stuur de kapitein daarom een bericht en hij neemt contact met je op.

Contactgegevens

Geeuwkade 9, 8651 AA IJlst
Tel: 0515 - 53 14 85
Fax: 0515 - 53 26 30

Neem contact op