Chillen op het IJsselmeer

Zeilen is een tamelijk actieve bezigheid. Je bent natuurlijk lekker op het water, vrij als een vogel, maar je bent wel regelmatig flink in touw.

Stel nou dat je daar helemaal geen zin in hebt? Stel nou dat je wel lekker op het water wil zijn, de zon en de wind wil voelen, maar dan zonder dat je iets hoeft te doen?

Lekker relaxen

Dat kan! Kapitein Joost heeft ook zo zijn momenten dat hij niet aan het werk wil en daar heeft hij het volgende op bedacht: Je huurt een schip, met schipper en matroos natuurlijk, anders moet je alsnog aan het werk, je gaat op het dek liggen en je doet zo min mogelijk. Chillen op het IJsselmeer noemt Kapitein Joost dat.

Spelletje spelen?

Mocht je onverwacht toch nog een actieve aanval krijgen, dan kan je aan de schipper vragen of hij op een leuk strandje wil aanleggen. Vervolgens kun je twee dingen doen: Of je stort daar gelijk weer neer, of je gaat je te buiten aan de leuke spelletjes die je op het strand kunt doen. Kapitein Joost heeft namelijk een heleboel ideeën voor leuke spelletjes, voor grote en kleine groepen, met of zonder kinderen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van touwtrekken, beachvolleybal, verdedig de bezem, ballonnenbalans, plankbal of levend kegelen? Waarschijnlijk heb je niet bij alle spelletjes een heel duidelijk beeld, maarKapitein Joost gelukkig wel, dus die legt het ter plekke uit. Kapitein Joost heeft ook nog een heel arsenaal aan spelletjes die aan dek gespeeld kunnen worden, dus je hoeft het schip niet eens af, als je dat niet wilt.

Contactgegevens

Geeuwkade 9, 8651 AA IJlst
Tel: 0515 - 53 14 85
Fax: 0515 - 53 26 30

Neem contact op